Vi behandler

Akupunktur & Sundhed I Holte

Akupunktur

Behandlingsformer

Klassisk kinesisk akupunktur

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TKM). TKM er en 4000 år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige tilgang til sygdom og behandling. Læs mere her.

Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og kan derved bidrage til kroppens egne ressourcer. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balance og på den måde styrke kroppen.

Der er ingen bivirkninger ved akupunktur, og hver behandling er en individuel tilpasset behandling, som tager udgangspunkt i det enkelte menneske og dettes unikke situation.

Inden din behandling sender vi dig et spørgeskema, hvor vi spørger ind til alt inden for dit helbred – bl.a. søvn, kost, fordøjelse og smerter – for at få et holistisk indtryk af dig som person og få klarhed over tegn og symptomer for at kunne se et mønster. Dette spørgeskema læser vi igennem inden første behandling, så vi er forberedte, når du kommer. Spørgeskemaet danner grundlag for, at vi kan stille den rigtige diagnose samt sammensætte den helt rigtige behandling til dig. Efterfølgende behandling varer ml. 45-60 minutter, da vi har god erfaring med at kombinere akupunkturen med andre behandlingsformer. Akupunkturnålene sidder typisk i kroppen i ml. 20-30 minutter.

Vil du vide mere?