Vi behandler

Akupunktur & Sundhed I Holte

Kvindeproblematikker

Vi behandler

Menstruation

Mange kvinder er af den fejlagtige opfattelse, at det er naturligt at opleve menstruationsforstyrrelser.

Menstruationsforstyrrelser dækker over mange forskellige problematikker og kan være meget generende for livskvaliteten. Mange unge piger får tilbudt p-piller for at regulere deres menstruation, men der er et mere naturligt og bivirkningsfrit alternativ til dette – nemlig akupunktur.

Menstruationsforstyrrelser kan f.eks. være:

  • Uregelmæssige blødninger
  • Kraftige blødninger
  • Udeblivende blødninger
  • Skiftende cykluslængde
  • Menstruationssmerter
  • PMS (præmenstruelt syndrom)
  • Endometriose

Endometriose forårsager mange kraftige smerter i underlivet, bækkenet og ryggen. Endometriose opstår, når endometricellerne sætter sig fast i vævet på ydersiden af livmoderen, æggestokke, -lederne og bughulen.

Endometriose

Endometriceller uden for livmoderen kan resultere i stærke smerter under menstruation.

Uanset hvilken form for menstruationsforstyrrelse, du lider af, er der hjælp at hente ved akupunkturbehandling. Akupunktur er særdeles effektivt til at behandle forstyrrelser i menstruation. 

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Menopause

Overgangsalder opstår typisk hos kvinder, når de er mellem 45-55 år – nogle kvinder kommer dog i overgangsalderen før. Der kan være mange ubehagelige og irriterende gener forbundet med overgangsalderen, så som hedeture, søvnløshed og hjertebanken. Der kan være god hjælp at hente med akupunktur, som kan hjælpe mod generne og forbedre livskvaliteten.

Manglen på hormoner skaber hormonel ubalance i kvindens krop, og det er denne ubalance, der tit er årsagen til mange af de gener, som mange kvinder oplever.

Ved at stimulere de rigtige akupunkturpunkter kan man helt eller delvist genoprette balancen og dermed fjerne eller reducere de ubehagelige symptomer.

Klik her, hvis du vil læse mere om menopause og akupunktur.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig af med dine overgangsgener.

Vil du vide mere?