Vi behandler

Akupunktur & Sundhed I Holte

Laserterapi i Holte

Behandlingsformer

Hvad er LLLT Laserbehandling?

Behandling med laserlys er overførsel af koncerteret energi til cellerne. Cellerne udnytter energi fra laserlyset og derved fremmes kroppens naturlige healings proces. Derved øges immunforsvaret og blodgennemstrømningen i skades-området.

Laserterapi er en smertefri behandling og eventuelle bivirkninger er begrænset til behandlingsreaktioner som en murren og smule uro i området.

Laserlysets virkning kan opdeles i 4 punkter:

1. Betændelseshæmmende virkning
2. Direkte smertehæmmende virkning
3. Øget frigivelse af forskellige byggematerialer fra cellerne
4. Frigørelse af affaldsstoffer fra cellerne

Dette medfører en styrkelse af immunforsvaret, bedre cellefunktioner og dermed kroppens naturlige evne til hurtigere og mere effektivt at hele ved skader på muskulaturen.

Alle skader på bevægeapparatet kan behandles, f.eks. skader på:

• Led
• Sene
• Knogle
• Muskel
• Bindevævsbeskadigelser

Laserbehandling som er anti-inflamatorisk, øger omsætninger af cellereparationsprocesser og er en utrolig effektiv måde at reducere smerter og fremskynde helbredelsesprocessen.
MuskelKlinikken råder i dag over laserudstyr med den største laser kapacitet både med hensyn til laser effekt samt belysningsområde.

Laserbehandling indgår som en fast del af MuskelKlinikkens behandlinger som er en kombinations behandling mellem laser – dybde varme –elektroterapi samt endnu flere teknikker og metoder.

Book tid til laserbehandling.

Vil du vide mere?