Vi behandler

Akupunktur & Sundhed I Holte

Øreakupunktur

Behandlingsformer

Øreakupunktur, også kendt som Auriculo Terapi er et mikrosystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen.

Når man ser et menneskeøre, skal man forestille sig en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde ydre kant af øret, og herud fra er kroppens organer, muskler, nerver, skelet og de forskellige hjernekirtler placeret. Når man kender til disse placeringer og sammenholder dem med patientens ubalance eller lidelse, kan man behandle patienten optimalt.

Øreakupunktur er effektivt mod mange typer af lidelser, men behandlingsformen bruges tit i forbindelse med smerter i muskler, knogler og led samt astma, migræne m.v. Desuden er øreakupunktur også en effektiv behandlingsmetode til tobaksafvænning og vægttab.

Man kan stimulere punkterne med eller uden nåle, så hvis man ikke bryder sig om at blive behandlet med nåle, sættes en lille kugle på punktet i øret, som man selv kan stimulere. Oftest vil man få sat en nål i øret, som falder ud af sig selv i løbet af en uges tid.

Øreakupunktur kan med fordel bruges i kombination med andre behandlingsformer som akupunktur, zoneterapi m.m.

Vil du vide mere?