Vi behandler

Akupunktur & Sundhed I Holte

Smerter i muskler og led

Vi behandler

Akupunktur – en effektiv smertebehandling

Akupunktur er en anerkendt og effektiv behandlingsform mod smerter i alle led og muskler. Akupunktur kan mindske alle typer smerter, og derfor har akupunkturen efterhånden vundet stort indpas i Danmark. Det skyldes primært, at akupunkturnålene går ind og påvirker muskler, nerver og kroppens led, hvorved de kan reducere smerter. Ofte kræver det dog flere behandlinger at fjerne smerterne helt.

Har du smerter i led og muskler som i nakken, i ryggen, i armene, i en skulder eller lignende, kan du med fordel bestille tid til en akupunkturbehandling

Akupunktur mod kroniske smerter

 Akupunktur kan også reducere eller fjerne smerter af en mere kronisk karakter.

Det kræver dog villighed til at investere i flere behandlinger, da processen kan være langvarig. Jo længere tid man har døjet med smerter, jo længere behandlingsforløb skal man regne med. Heldigvis oplever mange en reduktion af smerter allerede efter få behandlinger, samtidig med at kroppen får mere energi.

I processen øger akupunkturen hjernens produktion af endorfiner, som er kroppens eget naturlige og smertestillende stof. Derudover hjælper akupunktur kroppens blodomløb, som er et vitalt element i reduceringen af alle typer smerter. Akupunktur kan derfor ofte være en hjælp til at reducere et medicinforbrug af smertestillende stoffer – og dette helt uden bivirkninger.

Du kan læse mere om akupunktur og smertebehandling på Sundhed.dk her.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med smertebehandling.

Vil du vide mere?