Vi behandler

Akupunktur & Sundhed I Holte

TDP/IT Lampe

Behandlingsformer

TDP-lampen (også kaldet IT-lampen) en rund plade belagt med et minerallag bestående af 33 forskellige mineraler, som er vigtige for mennesket.

Når mineralpladen opvarmes til en bestemt temperatur, sættes disse i bevægelse og udstråler hermed egne specifikke elektromagnetiske bølger på 0,002-0,050 mm indenfor det infrarøde spektrum, som optages gennem huden. Dette elektromagnetiske felt er i overensstemmelse med den raske krops egne elektromagnetiske felt, hvorfor det trænger ind i dybden og virker harmoniserende på vævet.

Denne påvirkning fremmer vævs- og organfunktionerne. Lampen placeres 20-40 cm fra huden/kroppen og føles behageligt varmt. Dertil kommer at behandlingen fremmer immunforsvaret og giver en drastisk stigning i antallet af hvide blodlegemer.

Den specielle frekvens som TDP-lampen udsender, stimulerer også brisselen og knoglemarven, og kroppens forsvar mod sygdomme forøges ved behandling med TDP-lampen.

TDP-lampen har en effektiv behandling på en lang række lidelser, f.eks. menstruationssmerter, infertilitet, infektioner i bækkenområdet, smertelindring, gigtsmerter og ledproblemer.

Behandlingen er behagelig og uden bivirkninger.

Vil du vide mere?